Heesch West: schrootbedrijf AVI past niet op Heesch West

Datum: 11-03-2021


Heesch West: schrootbedrijf AVI past niet op Heesch West

Naar aanleiding van de grote brand bij schrootbedrijf AVI in Den Bosch werden de politieke partijen in Den Bosch gevraagd of het bedrijf nog wel een plaats heeft op de Rietvelden. In dit artikel van Omroep Brabant was te lezen dat D66 het bedrijf graag ziet vertrekken en wel naar bedrijventerrein Heesch West. Wij hebben deze opmerking voorgelegd aan het bestuur van Heesch West en zij geven aan dat een bedrijf als AVI niet past.


De bewuste uitspraak van René van den Kerkhof: “Daar is de bewoning een stuk een minder. En je kunt niet zeggen dat we dat soort bedrijven niet willen, want ze ruimen de rommel op van onze consumptiemaatschappij. Maar het is niet aan ons. De provincie en Omgevingsdienst moeten eerst maar eens grondig onderzoek doen." (bron: Omroep Brabant)

 

Vanuit het bestuur van Heesch West ontvingen wij de onderstaande geruststellende reactie:

"AVI is geen kandidaat. Het bedrijf zou ook niet op Heesch West passen; AVI is een kadegebonden bedrijf en past qua bijv. open opslag ook niet. Qua duurzaamheid en werkgelegenheidsambities Heesch West is een match met Heesch West ook niet realistisch."

 

Voor het hele artikel ga naar: https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3355219/gemeenteraad-wil-schrootbedrijf-avi-weg-hebben-uit-den-bosch

 


Bron: Omroep Brabant

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.