Herinrichting Dorpsplein Geffen

Datum: 23-02-2022


Herinrichting Dorpsplein Geffen

Op 21 februari tijdens de dorpsraadvergadering is het definitieve ontwerp voor het dorpsplein in Geffen gepresenteerd. Dit ontwerp kunt u vanaf 22 februari tot en met zondag 13 maart 2022  bekijken op https://dorpshartgeffen.losstadomland.nl.


Planning
Het definitieve ontwerp werken we nu verder uit op detailniveau. Ook bereiden we de uitvoering voor. De werkzaamheden op het Dorsplein starten we zodra de bouw van plan Raadhuys is afgerond. We verwachten dat dit het tweede kwartaal 2023 zal zijn.
 
Plan Raadhuys
Door Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling uit Geffen is een ontwerp gemaakt voor de locatie van het voormalige gemeentehuis. De woningen gaan in verkoop. Meer informatie over het plan Raadhuys kunt u vinden op www.vanwanrooij.nl/geffen-raadhuys.
 
Terugblik
In juni 2021 zijn we gestart met het ontwerp voor de herinrichting van het Dorpsplein. Hiervoor gebruikten we het ontwikkelperspectief. Dat is gemaakt met de input uit de bijeenkomsten. Verder verzamelden we informatie over nieuwe ontwikkelingen aan het Dorpsplein. We onderzochten de rij-routes van de auto’s en het aantal parkeerplaatsen. Ook spraken we met belanghebbenden. Alle informatie die wij hebben ontvangen, verwerkten we in een concept ontwerp. Dit concept ontwerp is nu,  op een paar puntjes, aangepast. Dit naar aanleiding van ontvangen reacties.
 
Wilt u meer weten?
Heeft u vragen? Kijk dan op www.oss.nl/dorpshartgeffen. Of neem contact op met de projectleider Anne Zaadnoordijk via a.zaadnoordijk@oss.nl
Voor vragen over het plan Raadhuys kunt u contact opnemen met Laurent Remeijsen van Van Wanrooij via:
laurent.remeijsen@vanwanrooij.nl.


Bron: Gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.