Herinrichting Papendijk Noord

Datum: 15-02-2021


Herinrichting Papendijk Noord

Vanaf maandag 8 maart gaat Aannemingsbedrijf T. van de Haterd BV beginnen met de herinrichting van de Papendijk Noord. Hierbij wordt de bestrating vervangen en een hemelwaterriool aangelegd. Brabant Water vervangt ook de oude waterleiding.


Afsluiting Papendijk

In de periode van 8 maart tot uiterlijk eind juni zal een stuk van de Papendijk afgesloten zijn voor verkeer, er worden diverse omleidingsroutes ingesteld. Het werk wordt tevens in twee fasen uitgevoerd om de overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken.

 

Bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden
De Papendijk sluiten we, tussen De Schouw en de Runrotstraat, tijdens de periode van de werkzaamheden af voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. In de fase als Brabant Water haar werkzaamheden uitvoert is uw woning via de bestaande bestrating bereikbaar. Tijdens de uitvoering van de riolerings- en bestratingswerkzaamheden zorgen we ervoor dat uw woning in ieder geval te voet bereikbaar is.
 
Tijdens uitvoering van de werkzaamheden op de kruising De Schouw – Papendijk zal de fietsdoorsteek ter hoogte van de Molengraaf opgesteld worden voor autoverkeer. Dit doen we voor de bewoners van de Verlengde De Run.

 

Communicatie
Met deze informatie brief willen wij alle bewoners / pandeigenaren aan de Papendijk informeren over de werkzaamheden welke vanaf 8 maart 2021 in uitvoering gaan.  Voor fysieke start van de werkzaamheden zullen wij in beide fasen bij aanliggende panden nog een startwerkbrief bezorgen.
 
Heeft u naar aanleiding van de informatiebrief vragen over het project of werkzaamheden dan kunt u contact op nemen met één van onderstaande contactpersonen;
 
Vragen over het project:
Gemeente Oss, dhr. P. van Erp. Bereikbaar op telefoonnr. 14-0412. P.van.erp@oss.nl
 
Vragen over de werkzaamheden aan de waterleiding;
Brabant Water, dhr. A. Romme. Bereikbaar op telefoonnr. 073 683 86 41, e-mail Arno.romme@brabantwater.nl
 
Vragen over de fasering, planning en uitvoering van de werkzaamheden aan riolering en bestrating en bereikbaarheid; Aannemingsbedrijf T. van de Haterd BV, dhr. Mark Bombeeck. Bereikbaar op telefoonnr. 073 5326100, e-mail mark.bombeeck@vdhaterd.nl


Bron: Aannemingsbedrijf T. van de Haterd BV

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.