In september weer een openbare vergadering?

Datum: 25-08-2020


In september weer een openbare vergadering?

De vakantieperiode is voorbij en tijd om de werkzaamheden weer op te pakken. We hopen op 21 september a.s. weer een openbare vergadering te kunnen houden. Hopelijk laat de situatie met betrekking tot het coronavirus dat toe.


Als je wilt komen naar de vergadering, kijk dan altijd voor de actuele berichtgeving hierover op onze website.

Overigens hebben we niet stil gezeten. Er is bijvoorbeeld een bijdrage geleverd aan het opnieuw opstarten van een warme maaltijdvoorziening en hebben we een subsidieverzoek ontvangen en afgedaan. We hebben nog diverse punten openstaan waarover wij je graag willen informeren. We noemen er enkele: groenfonds, woningbouw, dorpshart Geffen, speeltuin De Run, bloedprikken, wijzigingen in ophalen afval.  


We blijven zoveel als mogelijk alle Geffenaren informeren via onze nieuwsbrief, website en sociale media. Om het bereik hiervan te vergroten doen we een oproep om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Rechtsonder op elke pagina op onze website kun je je e-mailadres achterlaten. Dan ontvang  je voortaan ook geheel kosteloos het laatste nieuws over onderwerpen die Geffen aangaan.

 

We hopen elkaar weer snel te mogen treffen. Tot later!

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.