Interfilling en Keystone naar Vorstengrafdonk

Datum: 23-03-2023


Interfilling en Keystone naar Vorstengrafdonk

De bedrijven Interfilling BV en Keystone BV, beide gevestigd in Oss, zijn van plan zich te vestigen op bedrijvenpark Vorstengrafdonk. Hiervoor heeft het concern een reserveringsovereenkomst met de gemeente ondertekend.


De Osse vestigingen zijn beide onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Keystone Industries in Pennsylvania. Zij houden zich onder meer bezig met het produceren, verwerken en verkopen van producten voor de ‘private label’ nail care, personal care en tandheelkundige sector.

‘Ik ben blij dat wij als één van de vijf gegadigden voor deze kavel de loting hebben gewonnen. Dat geeft ons de kans om onze groeiambities waar te maken’, aldus de directeur van Interfilling.

 

Wethouder Frank den Brok: ‘In december 2022 heeft de gemeente Oss de laatste drie kavels op bedrijventerrein Vorstengrafdonk toegewezen. De namen van de andere twee bedrijven hebben we eerder bekend gemaakt: Sterisets en Meubitrend. Het is zeker mooi dat we op de laatste kavels van Vorstengrafdonk fraaie Osse bedrijven kunnen helpen met hun toekomstdromen.’


Bron: gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.