Inwoners Geffen spreken over toekomst van hun dorp

Datum: 01-11-2022


Inwoners Geffen spreken over toekomst van hun dorp

Hoe zorgen inwoners en gemeente er samen voor dat Geffen leefbaar en vitaal blijft? De gemeente Oss gaat daar op zondag 27 november over in gesprek met inwoners van Geffen. De bijeenkomst wordt gehouden in De Koppellinck en begint om 10.30 uur.


Aan de dorpsbijeenkomst is een onderzoek voorafgegaan door bureau Opiniepijlers dat in Geffen uitgebreid met tientallen mensen heeft gesproken over wonen, bedrijven, voorzieningen en bijvoorbeeld groen. De resultaten van dat onderzoek worden toegelicht tijdens deze bijeenkomst; ook is er alle ruimte om in gesprek te gaan, onder andere over de rol van inwoners. Wat vinden inwoners belangrijk en willen ze eventueel zelf de handen uit de mouwen steken?

 

Het dorpsgesprek maakt deel uit van de gebiedsvisie van de dorpen en stadjes in de gemeente Oss voor de komende jaren. Eerder deze maand worden vergelijkbare bijeenkomsten gehouden in Ravenstein, Lith, Megen en Herpen. In deze gebiedsvisie is ook rekening gehouden met het rapport dat de dorpsraad Geffen enkele jaren geleden heeft gepresenteerd aan de gemeente Oss.  


Bron: Dorpsraad Geffen

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.