Kerstfeest op natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek

Datum: 12-12-2022


Kerstfeest op natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek

Op vrijdagavond 16 december is het kerstfeest op De Elzenhoek. Het terrein van de boerderij is dan helemaal in kerstsfeer en van 17.00u tot 19.30u is er van alles te doen en zien.

Geniet van sfeervolle live kerstmuziek en de gezellige lichtjes en vuurkorven op het erf, wandel mee langs het levende kerstverhaal, rooster marshmallows en bak popcorn boven een vuurtje.

Of maak een ritje op de verlichte draaimolen, laat je prachtig winterschminken, maak een mooie kerstknutsel voor thuis en geniet van winterse lekkernijen.


Na 3 jaar weer volop kerstfeest

Na 3 jaar kan er eindelijk weer kerstfeest gevierd worden op De Elzenhoek!

Daarom wordt er dit jaar extra uitgepakt en is er voor jong en oud van alles te beleven.

Zo kun je op het erf genieten van sfeervolle kerstliedjes en rooster je boven grote vuurkorven lekkere marshmallows en pof je je eigen zakje popcorn. Dit jaar kun je een ritje maken op de verlichte draaimolen en je prachtig winters laten schminken. Ook kunnen kinderen een mooie lampion maken of een kerststukje voor thuis.

 

Wandelen langs levend kerstverhaal

Evangelische gemeente CrOssPoint zorgt dit jaar voor een levend kerstverhaal. Met een kerstlichtje in de hand lopen kinderen over het terrein van de boerderij langs alle karakters van het kerstverhaal. De herders, engelen, de herbergier, wijzen uit het oosten, Jozef en Maria; allemaal vertellen zij hun kant van het kerstverhaal. Uiteindelijk mogen de kinderen hun lichtje neerzetten bij het kindje Jezus in de levende kerststal.

 

Winterse lekkernijen

Bij de gezellige kramen op het erf kun je allerlei winterse lekkernijen krijgen, zoals een broodje kaas, hamburger of knakworst, glühwein, warme chocolademelk, wafellolly’s en heerlijke soep.


Bron: natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.