Legostenen-weekend op Natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek

Datum: 05-09-2022


Legostenen-weekend op Natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek

Zaterdag 17 en zondag 18 september is het LEGOstenen-weekend op Natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek. Van 10.00 uur tot 16.00 uur staat alles op De Elzenhoek dat weekend in het teken van LEGO. Zo zijn er legobouwwerken te bewonderen en kunnen kinderen van 12.00 uur tot 16.00 uur meedoen met LEGOworkshops, rijden met radiografisch bestuurbare LEGO-auto’s en natuurlijk zelf legobouwwerken maken.


Bouwers uit heel Nederland

20 LEGObouwers uit heel Nederland komen naar De Elzenhoek om hun meest mooie en indrukwekkende LEGObouwwerken te laten zien. Zowel het leslokaal van het natuurcentrum als de vergaderruimte zullen gevuld zijn met verschillende soorten LEGO, zoals Lego friends, vintage Lego, Clikits en Modulex. Zo is er meer dan 100m2 aan LEGO te bewonderen, van treinen, huizen en vrachtauto’s tot dieren, kermissen en draken.

 

Leuke kinderactiviteiten

Tijdens het weekend zijn er niet alleen veel LEGObouwwerken te zien. Ook is er een enorme GBC-balletjesparcours en kunnen kinderen zelf bouwen met LEGO en Duplo in de bouwhoeken.
Op het erf staat een grote tent waar bezoekers met radiografisch bestuurbare LEGO-auto’s tegen elkaar mogen racen. Ook zijn er LEGO-workshops waarbij kinderen een eigen legopoppetje mogen versieren en een LEGO-placemat mogen maken. En bij de speurtocht over de boerderij gaan kinderen op zoek gaan naar verschillende verstopte legobouwwerken.

 

De toegang voor het LEGOstenen-weekend is gratis. Voor de LEGOworkshops wordt een kleine bijdrage gevraagd.

legoweekend


Bron: Gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.