Letters komen tot leven in het gemeentehuis in Oss

Datum: 22-01-2024


Letters komen tot leven in het gemeentehuis in Oss

Van 15 januari tot en met 5 februari verandert de hal van het gemeentehuis in Oss in een expositieruimte. De expositie ‘Letters voor het leven’ laat prachtig zien hoe belangrijk het is om goed te leren lezen.


Aandacht voor het belang van lezen
De gemeente Oss en de Noord Oost Brabantse Bibliotheken vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de samenleving. De gemeente vindt het daarom belangrijk dat iedereen goed leert lezen. Om hier meer aandacht voor te vragen is in januari de expositie ‘Letters voor het leven’ te zien in de hal van het gemeentehuis.

 

Rondreizende expositie
‘Letters voor het leven’ is een rondreizende expositie. Het belang van lezen is met een serie portretten letterlijk op het lijf geschreven van Brabantse kinderen. Door deze expositie in de hal van het gemeentehuis tentoon te stellen, willen de gemeente en de Noord Oost Brabantse Bibliotheken aan inwoners, ouders, kinderen en beleidsmedewerkers laten zien dat het tijd is om in actie te komen voor een geletterde samenleving. Zo kunnen alle kinderen goed voorbereid zijn op hun toekomst. Goed kunnen lezen is belangrijke om op een prettige manier mee te kunnen doen in de samenleving.


Bron: gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.