MikMak in de race voor de Awards voor Duurzaamheid

Datum: 30-10-2023


MikMak in de race voor de Awards voor Duurzaamheid

MikMak is genomineerd voor de Awards voor Duurzaamheid voor de provincie Noord-Brabant. En daar zijn we supertrots op! MikMak is een initiatief van de gemeente Oss en bestaat uit een club van enthousiaste kinderen die voor een schone wereld gaan. Om de Awards voor Duurzaamheid te winnen, zijn er stemmen nodig. Stem jij ook op onze helden?


Wat is MikMak?
MikMak is een club voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Ze ruimen zwerfafval op en houden zo hun buurt schoon. Er zijn al bijna drieduizend kinderen lid van MikMak. En doordat ze vaak met vriendjes en vriendinnetjes in actie zijn, is de club eigenlijk nog veel groter. Wist je dat mikmakken inmiddels een werkwoord is? In ieder geval in Oss en de dorpskernen.

 

MikMakkers gaan voor een schone wereld!
En daar hoort een goede uitrusting bij. Daarom krijgen MikMakkers een cool starterspakket met opruimmaterialen, zoals een afvalknijper, emmer en veiligheidshesje. Ook ontvangen ze vier keer per jaar een clubblad. Hierin lezen (en leren) ze van alles over zwerfafval, maar ook over afval in het algemeen, recycling en hergebruik.

 

Verbinding, inspiratie en betrokkenheid

Als lid van de club kun je deelnemen aan activiteiten met andere MikMakkers en is er één keer per jaar een MikMakbedankdag. We organiseren allerlei toffe activiteiten voor grote en kleine MikMakkers. Dat doen we samen met ondernemers en verenigingen in de gemeente Oss. Ben je ook enthousiast geworden en wil je meehelpen om onze wereld schoner te maken? Lid worden is gratis en kan via www.mikmakkers.nl.

 

Jouw stem kan het verschil maken

Behalve dat we trots zijn op de MikMakkers, zijn we als gemeente natuurlijk ook trots dat we genomineerd zijn. Om de prijs te winnen, hebben we stemmen nodig. Stemmen kan tot en met donderdag 9 november. Draag jij de MikMakkers een warm toe en vind je ook dat ze een dikke tien verdienen? Laat je stem horen via: https://ap.lc/bpmlV  


Bron: gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.