Nieuwe woonwijk in Geffen: ‘t Veld - visie

Datum: 09-03-2021


Nieuwe woonwijk in Geffen: ‘t Veld - visie

De vraag naar woningen voor jong en oud in de gemeente Oss is groot. Ook in de kern Geffen. De komende jaren gaat gemeente Oss dan ook een aantal nieuwe woonwijken ontwikkelen. Zo ook aan de zuidoostkant van Geffen. Daar komt een nieuwe woonwijk met de naam ’t Veld. Deze wijk ligt tussen de Veldstraat en de Heesterseweg. In deze woonwijk willen we ongeveer 250 woningen in verschillende prijsklassen bouwen. Wij verwachten eind 2022 met de bouw van deze woonwijk te starten.


Visie

We staan nu nog helemaal aan het begin van de ontwikkeling van deze wijk. We beginnen met het maken van een visie. We vinden het belangrijk dat de nieuwe woonwijk goed aansluit bij zijn omgeving. Daarom maken wij een visie voor een groter gebied. Van 26 februari tot en met 7 maart konden inwoners een enquête invullen. Dat hebben ongeveer 300 inwoners gedaan. Het geeft ons veel informatie over het gebied. Die informatie gebruiken we om de visie te maken.

 

Hoe nu verder?

In april laten we zien wat er is binnengekomen, en wat we ermee doen in de visie. We maken dan ook het stedenbouwkundigplan. Dan vragen we u weer met ons mee te denken. Hierover volgt later meer informatie.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over deze nieuwe woonwijk? Kijk dan op www.oss.nl/tveldgeffen voor meer informatie. Of neem contact op met de projectleider, mevrouw Anne Zaadnoordijk, via a.zaadnoordijk@oss.nl.


Bron: Gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.