Onderwerp: Inkoopactie isolatieglas in gemeente Oss

Datum: 05-10-2022


Onderwerp: Inkoopactie isolatieglas in gemeente Oss

Gemeente Oss organiseert met het Regionaal Energieloket een inkoopactie isolatieglas. 18 oktober a.s. is er een online bijeenkomst met meer informatie over de glasactie én over subsidies en leningen die u kunt aanvragen. Inschrijven voor de actie kan tot en met 12 december.

 

Het vervangen van uw enkel- of dubbelglas door isolerend HR++ glas, is één van de mogelijkheden om te isoleren en de warmte vast te houden. In het onderzoek Energiebesparing in gemeente Oss geeft 18% aan binnen nu en vijf jaar HR++-glas te willen plaatsen.


Glasactie: makkelijk en voordelig energie besparen

Voor deze actie hebben onafhankelijke technische specialisten hebben het aanbod in uw regio bekeken. De glaszetter is gekozen vanwege goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties. Via de actie worden binnen een klein gebied veel woningen van isolerend HR++ glas voorzien. Hierdoor kan de glaszetter het werk slimmer plannen en uitvoeren. Daardoor is er een scherpe prijs. Iedere woning is anders. Er komt een persoonlijke op maat gemaakte en vrijblijvende offerte.

 

Wanneer je kiest om mee te doen

Inschrijven moet voor 12 december a.s. via regionaalenergieloket.nl/acties. Dan is er een woningopname. De installateur bekijkt of uw woning geschikt is voor isolerend HR++- glas. U ontvangt een persoonlijke offerte. U zit nergens aan vast en beslist zelf of u uw woning wilt laten isoleren. Dan volt de installatie en kunt u genieten van een warmere woning.

Online informatieavond op 18 oktober 2022!

Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we u meer over de glasactie én over subsidies en leningen die u kunt aanvragen. De gemeente, Regionaal Energieloket en de glaszetter zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. U kunt 18 oktober de avond (19.30 – 20.30) online live bijwonen via uw computer of tablet. Iedereen die zich aanmeldt krijgt een terugkijklink.

 

Aanmelden voor de informatieavond

1.    www.regionaalenergieloket.nl/acties

2.    Vul uw postcode in;

3.    Klik op ‘Glasactie Oss’;

4.    Klik op ‘Aanmelden informatieavond’, u ontvangt dan een email met de deelnamelink.

 

Vragen

Heeft u nog vragen over de isolatieactie? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110.

 

De gemeente Oss is een Global Goals Gemeente. Dit initiatief draagt bij aan de volgende doelen:

global goals


Bron: gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.