Onderwerp Onderzoek Energie Besparen Oss

Datum: 25-02-2021


Onderwerp  Onderzoek Energie Besparen Oss

In Oss doen inwoners, ondernemers en de gemeente al veel op het gebied van energiebesparing. Waarom? Om te zorgen dat we zuiniger op onze aarde zijn zodat wij en de generaties na ons goed kunnen leven. Net als de rest van Nederland hebben wij als gemeente Oss de opdracht gekregen om in 2030 fors aan energie te hebben bespaard. Het begint met het besparen op ons energieverbruik. Want wat we besparen, hoeven we niet op te wekken.


Uw mening is belangrijk!
We moeten consequent ruim 1% per jaar besparen. Dat lijkt niet veel. Maar de praktijk leert anders. Want het is een netto besparing. We gebruiken steeds meer elektriciteit voor bijvoorbeeld verwarming, airco’s, mobieltjes, auto’s e.a.
 
We horen graag hoe u over die besparingsopgave denkt
Neemt u zelf al maatregelen om energie te besparen? Of wilt u dit in de toekomst gaan doen? En aan wat voor soort maatregelen denkt u dan? Misschien wilt u hulp om energie te besparen? Als gemeente onderzoeken we dit om een beter beeld krijgen.

 

Oss Schakelt Door
Uit onderzoek van vorig jaar hebben we al veel informatie opgehaald. Nu doen we vervolgonderzoek om te kijken waar we staan, wat er is veranderd en wat kan beter. Doe daarom mee door de vragenlijst in te vullen. Deze staat op www.ossschakeltdoor.nl/onderzoek.


Maak kans op een mooie prijs!
Als u meedoet, maakt u kans op een mooie prijs. Onder alle deelnemers verloten we een pakket met streekproducten.
 
Start het onderzoek
Ga naar www.ossschakeltdoor.nl/onderzoek en start het onderzoek door op de link naar de vragenlijst te klikken. Invullen duurt ongeveer 15 minuten en kunt u tot 14 maart 2021 doen.
Onderzoek- & adviesbureau Moventem, die dit onderzoek voor ons uitvoert, verwerkt de gegevens anoniem. Uw antwoorden blijven dus vertrouwelijk en we delen deze niet met derden.
 
GA NAAR:  www.ossschakeltdoor.nl/onderzoek
KLIK OP:    Vragenlijst Energie besparen Oss

 

www.duurzaamoss.nl

www.ossschakeltdoor.nl


Bron: Gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.