Onderzoek Energie Besparen Oss

Datum: 28-06-2023


Onderzoek Energie Besparen Oss

Gemeente Oss doet onderzoek naar energiebesparing in de gemeente. U kunt laten weten wat u al doet aan energiebesparing, wat uw plannen zijn en wat uw mening is. Het onderzoek staat op www.ossschakeltdoor.nl/onderzoek.


Energiebesparing in gemeente Oss

In Gemeente Oss besparen inwoners, ondernemers en de gemeente al veel op energie. Waarom? Zo zijn we zuiniger op onze aarde en kunnen de generaties na ons goed leven. We verlagen onze energiekosten en wonen fijner. Net als de rest van Nederland heeft Gemeente Oss de opdracht gekregen om fors aan energie te besparen. Want wat we besparen, hoeven we niet op te wekken.

 

Laat weten hoe u over energiebesparing denkt
In het onderzoek kunt u laten weten hoe u over de opdracht om energie te besparen denkt. Neemt u zelf al maatregelen om energie te besparen? Of wilt u dit in de toekomst gaan doen? En aan wat voor soort maatregelen denkt u dan? Misschien wilt u hulp om energie te besparen?

 

Oss Schakelt Door

Gemeente Oss doet dit onderzoek ieder jaar en verwerkt de uitkomsten in de plannen. Uit de onderzoeken van 2020, 2021 en 2022 kwam veel waardevolle informatie. Dit vervolgonderzoek laat ook zien waar we staan, wat er is veranderd en wat beter kan. Doe daarom mee door de vragenlijst in te vullen. Deze staat op www.ossschakeltdoor.nl/onderzoek.

Maak kans op een mooie prijs!

Onder de deelnemers wordt twee energie bespaarpakketten t.w.v. €50,- en tien thermosmokken verloot.

 

Start het onderzoek

Ga naar www.ossschakeltdoor.nl/onderzoek en start het onderzoek door op de link naar de vragenlijst te klikken. Invullen duurt ongeveer 15 minuten en kunt u tot 16 juli 2023 doen.

Onderzoek- & adviesbureau Moventem, die dit onderzoek uitvoert, verwerkt de gegevens anoniem. Uw antwoorden blijven dus vertrouwelijk en gegevens worden niet gedeeld met anderen.  

 

GA NAAR:  www.ossschakeltdoor.nl/onderzoek

KLIK OP:    Vragenlijst Energie besparen Oss

 

De gemeente Oss is een Global Goals Gemeente. Dit initiatief draagt bij aan de volgende doelen:

global goals

            


Bron: gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.