Ontwerpen voormalig gemeentehuis Geffen

Datum: 03-06-2020


Ontwerpen voormalig gemeentehuis Geffen

Het voormalige gemeentehuis staat te koop en daarvoor hebben we de prijsvraag Dorpshart Geffen uitgeschreven. Vier bedrijven doen daar aan mee en hebben hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor deze locatie.


Nieuwsgierig?
Ben je nieuwsgierig hoe deze ontwerpen er uitzien en wil je jouw mening geven? Vanaf 5 juni, 16.00 uur kunt u de ontwerpen zien op de website https://dorpshartgeffen.losstadomland.nl.  
Tot 9 juni, 23.55 uur kunt je jouw reactie op de website achterlaten.
 
Telefonisch spreekuur
Heb je vragen over de prijsvraag? Of wil je jouw reactie persoonlijk vertellen? Dat kan op dinsdag 9 juni vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur. Je kunt bellen met:
Tonny van Erp, lid dorpsraad Geffen via telefoonnummer: 073-5321995,
Peter van Erp, lid dorpsraad Geffen via telefoonnummer: 06-10351036,
of Anne Zaadnoordijk,  projectleider gemeente Oss via telefoonnummer: 06-22415426.
 
Hoe gaan we verder?
De beoordelingscommissie kiest op 10 juni één van de vier ontwerpen. In de beoordelingscommissie zitten mensen van de dorpsraad Geffen, de gemeente Oss en iemand van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit. De reacties van de Geffenaren neemt de beoordelingscommissie mee in haar keuze. De keuze van de beoordelingscommissie leggen we voor aan het college van B&W.  We verwachten dat het college eind juni een besluit neemt.
 
De geselecteerde partij krijgt een overeenkomst aangeboden. De partij gaat daarna aan de slag om het ontwerp verder uit te werken.


Bron: Gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.