Oproep burgemeester: Kom in actie tegen mensenhandel!

Datum: 21-11-2019


Oproep burgemeester: Kom in actie tegen mensenhandel!

‘Mensenhandel... het klinkt zo ambtelijk. Maar we hebben het gewoon over slavernij. Mensen, die worden uitgebuit, niet vrij zijn om te vertrekken, gedwongen worden om dingen te doen. Ik ben blij dat het Rode Kruis zich over deze mensen ontfermt.


Dit is echt een serious request,’ aldus burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans. Kom in actie voor slachtoffers van mensenhandel en steun 3FM Serious Request: The Lifeline! In de week voor kerst trekken er wandelteams met 3FM-dj’s te voet dwars door Nederland. En… zij komen op vrijdag 20 december door de gemeente Oss. Loop mee als trotse Ossenaar, start een eigen actie of doneer geld! Kijk op www.datisoss.nl.

 

Moedig wandelteams aan op 20 december
Moedig jij ook de wandelteams aan op 20 december? Kom je kijken en zwaaien langs de mooie route door Oss? De route van dj Frank en Eva begint om 14.00 uur in ’s-Hertogenbosch. Ze lopen met 100 wandelaars langs Winterfeesten Geffen, het Vlinderboek, de rotonde met kromgebogen Zwaard en Winterland Oss.

 

 

Kom om 20.00 uur naar De Wal

Wethouder Frank den Brok heet het wandelteam welkom om 20.00 uur op parkeerterrein De Wal. Dit is live te volgen op televisie. De Wal is een ‘chequepoint’ waarbij het wandelteam de collectebus overdraagt aan het volgende team. Alle Ossenaren kunnen hier hun opgehaalde geld inleveren, maar ook nog geld doneren. Er is een groot podium, live muziek en een prachtig programma.

 

Nieuw wandelteam met wethouder van Geffen

Wethouder Kees van Geffen loopt vanaf 20.00 uur mee met het nieuwe wandelteam met dj Sander en Herman. Ze lopen langs de herinneringsboom van Mama's met een Missie, het kerstfeest in Berghem en de bewegende kerststal in Koolwijk. Via Herpen verlaten ze de gemeente Oss weer.

 

Serious Request 3FM: The Lifeline

De wandeling om geld op te halen in de strijd tegen mensenhandel begint op 18 december in Goes en eindigt op 24 december in Groningen. De dj’s maken 24 uur per dag live radio en zijn online & op televisie te volgen. Kom jij ook in actie? Samen staan we sterk tegen mensenhandel! Kijk op www.npo3fm.nl/seriousrequest

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.