Oss viert Dag van de Ondernemer 2020 online

Datum: 20-11-2020


Oss viert Dag van de Ondernemer 2020 online

Vrijdag 20 november was de ‘Dag van de Ondernemer 2020’. Deze dag is onderdeel van de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief om ondernemerschap te promoten. Vier studenten Bedrijfskunde van de HAN University of Applied Sciences gaven samen met de gemeente invulling aan de Dag van de Ondernemer 2020 in Oss.


7000 Ondernemers
In een videoboodschap sprak Oss haar waardering uit voor de 7000 ondernemers in de gemeente. Burgemeester Buijs-Glaudemans, wethouder Frank den Brok en de accountmanagers Economische Zaken bedankten alle Osse ondernemers voor hun ondernemerschap en voor hun kracht, moed, creativiteit en doorzettingsvermogen ook in deze onzekere tijd. In de video kwamen ook ondernemers en bedrijven in beeld. De studenten maakten de waardering voor bedrijven ook letterlijk zichtbaar in Oss en plaatsen posters langs invalswegen met een dankwoord aan ondernemers.
 
Dank en waardering
HAN-studenten Mitchell Beck, Felix van den Bosch, Thijs Oostdam en Lodewijk van Heumen:
‘De gemeente wil haar ondernemers graag bedanken en een hart onder de riem steken op de Dag van de Ondernemer. Vanwege corona kozen wij voor een videoboodschap. Zo hopen wij zo veel mogelijk ondernemers te bereiken, in de stad, kernen en het buitengebied. Want zij zijn van ongekende waarde voor de gemeente en verdienen het om in het zonnetje te worden gezet!’


Bron: Gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.