Stuur een kaartje of geef hem met een praatje!

Datum: 21-12-2020


Stuur een kaartje of geef hem met een praatje!

Afgelopen jaren sloten we het jaar, samen met de geffenaren, af op het arboretum tijdens de midwinternacht. Helaas is 2020 in vele opzichten een vervelend jaar en ook deze bijeenkomst komt op de lange lijst met afgelaste activiteiten. Om dit jaar toch warm af te sluiten en mensen te verbinden hebben we elk huishouden een set Geffense kaarten toegestuurd met daarbij een opdracht.


Geffense: foto’s van ons mooie, actieve Geffen, gemaakt door Geffense fotografen die mee hebben gedaan aan de fotowedstrijd : het Geffense plaatje. ( De gehele, prachtige fotocollectie kun je bekijken op Geffen.nl ). Onze foto’s  zijn niet de winnende foto’s, wij hebben een setje samengesteld met diverse items en Wihabo heeft er mooie kaarten van gemaakt. Wihabo bedankt voor het creatief meedenken!
Dus echt een setje voor en door de Geffenaar.

 

Waarom?
De Dorpsraad Geffen is gewend  de Geffenaren uit te nodigen het jaar af te sluiten en samen te toasten op een mooi nieuw jaar, maar helaas, dit is eind 2020 onmogelijk, onverantwoord. Door middel van deze kaarten hopen wij dat je ons een handje helpt om 2020 toch samen warm af te sluiten
Verstuur of geef een kaart aan een Geffenaar die je, om wat voor reden ook, erg waardeert.
Voorzie  de kaart van een tekst die de ontvanger een warm gevoel geeft.
Van waardering, een schouderklopje krijg je energie. Een beetje extra aandacht en moeite, zorgt voor een lichtpuntje in deze bijzondere tijd .

 

GEFFEN, GOED, GEZELLIG, GASTVRIJ.

Hopelijk kunnen we in de loop van 2021 weer laten zien hoe gastvrij we zijn, maar ondanks de huidige beperkingen is het nog steeds goed en gezellig wonen in Geffen.


Geffenaren, wij wensen jullie alle goeds voor 2021!

 

Dorpsraad Geffen,
Hans, Peter, Michel, Hugo, Rob, Christa, Tonny, Wim, Geert.

 

kaartenactie_2020_1.jpg

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.