Thema avond Wonen in Geffen

Datum: 01-11-2021


Thema avond Wonen in Geffen

Woensdag 17 november organiseren gemeente Oss en dorpsraad Geffen een thema avond over Wonen in Geffen. In De Koppellinck is er van 19:15 uur tot 21:45 uur gelegenheid om je te laten informeren en in gesprek te gaan over de volgende onderwerpen:


  • Welk woonbeleid hanteert gemeente Oss en wat betekent dit in Geffen?
    Programmamanager Wonen T. Thissen kijkt terug: wat is er in de periode 2015-2021 in Geffen gebeurd op het gebied van woningbouw? Maar hij kijkt vooral vooruit; wat komt eraan, welke doelen heeft de gemeente met het woonbeleid en wat merkt Geffen daarvan?

 

  • Informatie over ’t Veld
    Projectleider A. Zaadnoordijk informeert je over de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk ’t Veld. Deze wijk ligt tussen de Veldstraat en de Heesterseweg in Geffen. Het is de bedoeling om daar ongeveer 250 woningen in verschillende prijsklassen te bouwen. We gaan in op het stedenbouwkundig plan, de voorlopige verkaveling en de verdere planning.

 

  • Gebiedsvisie Stadjes en Kernen
    Projectleider W. van den Elzen geeft een toelichting op het doel van de gebiedsvisie Stadjes en Kernen. Ook wil hij graag weten hoe Geffenaren kijken naar hun leefomgeving, als ze nadenken over hun toekomst.


Kom je ook naar de thema avond Wonen in Geffen?
Je bent van harte welkom op 17 november, van 19.15 tot 21.45 uur, in de Koppellinck. Voor een goede invulling van de avond willen wij u vragen om u aan te melden. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@dorpsraadgeffen.nl. Aanmelden kan tot maandag 15 november. Wij vragen u de dan geldende coronamaatregelen op te volgen.

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.