Tweede bijeenkomst 'Besturen met visie'

Datum: 05-05-2019


Tweede bijeenkomst 'Besturen met visie'

Dit is het vervolg op de bijeenkomst ‘Besturen met visie’ die op 11 maart jl. plaats vond. Daar waren toen 15 bestuurders aanwezig namens 9 verenigingen en zijn er een aantal goede ideeën ontstaan voor een betere onderlinge samenwerking.


Tijdens een tweede interactieve bijeenkomst op maandag 13 mei 2019 willen we deze ideeën graag samen verder uitwerken.

 

Doel van de avond

Tijdens de bijeenkomst willen we samen met u de goede ideeën die zijn ontstaan verder uitwerken. Daarbij willen we gaan proberen om onderscheid te maken tussen het “laaghangend fruit” en de ideeën die een wat langere aanloop nodig hebben. De ambitie is tenslotte om één of meerdere werkgroepen te vormen met daarin vertegenwoordigers van verschillende verenigingen.

 

Neem 2 extra vertegenwoordigers van uw vereniging mee!

Wij willen graag een grotere groep Geffenaren bereiken om het draagvlak voor de onderlinge samenwerking te vergroten. Wij vragen u daarom om 2 extra vertegenwoordigers van uw vereniging mee te nemen. Dit hoeven niet per se bestuursleden te zijn, maar mogen ook reguliere leden van uw vereniging zijn die graag willen meedenken.

 

Programma op maandag 13 mei 2019

19.15 uur: Ontvangst

19.30 uur: Terugblik op 1e bijeenkomst van 11 maart 2019

19:45 uur: Brainstormronde 1

20.15 uur: Korte pauze

20.30 uur: Brainstormronde 2

21.00 uur: Informele afsluiting

 

Locatie

Voetbalvereniging Nooit Gedacht, Pastoor van de Kampstraat 34, 5386 AJ Geffen.

 

Aanmelden

Aanmelden kan per e-mail naar hans@sport-expertise-centrum.nl. Gelieve dit uiterlijk maandag 6 mei te doen en vermeld daarbij s.v.p. ook welke personen namens uw vereniging aanwezig zijn zullen zijn.

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.