Uitnodiging inloopavond project Papendijk (noord)

Datum: 21-08-2019


Uitnodiging inloopavond project Papendijk (noord)

Volgend jaar gaat de Papendijk Noord (tussen de Runrotstraat en De Schouw) op de schop. Het ontwerpplan wordt op maandag 2 september tussen 18.30 en 19.45 uur in de Koppelinck tijdens een inloopavond gepresenteerd.


Aanleiding herinrichting

De huisaansluitingen vanaf de erfgrens tot aan het hoofdriool zijn aan vervanging toe en dit is de aanleiding van deze herinrichting. Aangezien de gehele straat wordt opgebroken is dit het moment om De Papendijk  opnieuw in te richten. Zo krijgen voetgangers meer ruimte. en het regenwater wordt afgekoppeld van het bestaande riool, hiervoor wordt een nieuwe leiding gelegd. Het hoofdriool hoeft niet vervangen te worden. 

 

Ontwerp

Tijdens de inloopavond willen we het conceptontwerp laten zien.
Het ontwerp is ook vanaf 2 september op de website van de gemeente Oss terug te vinden. Kijk hiervoor in de rubriek www.oss.nl/plannenenprojecten ‘Papendijk Geffen’.

 

Hoe kan ik mijn mening geven en tot wanneer?
• Tijdens de inloopavond zelf.
• Schriftelijk door een brief te sturen naar:

    Gemeente Oss
    Afdeling IBOR
    t.a.v. de heer P. van Erp postbus 5
    5340 BA Oss

• Of per e-mail naar: P.van.erp@oss.nl met in de onderwerp regel “Reactie Papendijk noord”

 

Uw brief/e-mail moet vóór 2 oktober 2019 bij ons binnen zijn want dan start de behandeling van de reacties. Als u tijdens de inspraakavond al schriftelijk opmerkingen heeft gemaakt hoeft u geen reactie meer in te dienen.

 

 

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.