UPDATE Heesch West: 21 april vragen en antwoorden

Datum: 12-05-2021


UPDATE Heesch West: 21 april vragen en antwoorden

Tijdens de online bijeenkomst voor de omgeving van 21 april waren verschillende presentaties te zien over Heesch West. Daarnaast was er ruimte voor het beantwoorden van vragen. Niet alle vragen konden tijdens de uitzending behandeld worden.  De vragen en antwoorden zijn nu op de site te vinden.


Online bijeenkomsten mei

In mei staat nog een tweetal online bijeenkomsten voor Heesch West op de planning. In juni zullen met het oog op het ontwerpbestemmingsplan (OBP) en de aangevulde milieueffectrapportage ook nog verschillende bijeenkomsten gehouden worden. Daarover binnenkort meer informatie.

 

Ondernemers 18 mei
Voor regionale ondernemers is er op 18 mei een online bijeenkomst. Deze start om 20.00 uur. Bent u als ondernemer geïnteresseerd in deze uitzending, meld u dan aan via info@heeschwest.nl onder vermelding van online bijeenkomst ondernemers.

 

Verkeer 27 mei
Het thema verkeer komt op 27 mei tijdens een online bijeenkomst aan bod. Deze zal ook om 19.30 uur starten. Heeft u hier interesse in, dan kunt u dat al kenbaar maken via het mailadres info@heeschwest.nl


Bron: Heesch West

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.