Veilig op weg in Geffen!

Datum: 08-11-2020


Veilig op weg in Geffen!

Veiligheid, een woord, op het moment in de spotlight! Veiligheid voor je kinderen, je ouders, je collega’s, voor jezelf, veiligheid voor iedereen!

 

Veilig omgaan met onze gezondheid, ons leven, de nu te nemen coronamaatregelen, zeer belangrijk, maar ook de veiligheid op de weg. Gezien worden, in deze donkere dagen.  


Daarom willen wij wederom aandacht geven aan de fietsverlichting.
De acties van de afgelopen jaren heeft ons geleerd, dat dit helaas noodzakelijk is. Heel veel Geffenaren, jong en oud, bewust of onbewust, fietsen zonder licht, het gebeurt veel te veel! Je bent heel kwetsbaar als je niet of slecht gezien wordt!
 
Ook wij passen onze acties aan in deze tijden. Een gratis fietscontrole in samenwerking met VVN, Veilig verkeer Nederland, onze wijkagenten en de plaatselijke fietsenmakers, van de Meulenreek en Tonny Janssen, zit er helaas niet in. Toch willen wij een bijdrage leveren aan de veiligheid van onze Geffense kinderen, inwoners. Aan de Geffense verenigingen gaan we fietslampjes bezorgen, zodat deze terecht komen bij de jeugd, in de hoop dat men bewust wordt van het gebruik hiervan.
 
Iedereen een veilige, gezonde tijd toegewenst, Zorg goed voor elkaar!

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.