Verbouwing Koppellinck

Datum: 06-10-2021


Verbouwing Koppellinck

Deze week is de verbouwing, al zij het met enige vertraging, van de Koppellinck begonnen. De verbouwing heeft tot gevolg dat vanaf afgelopen maandag de hoofdentree niet kan worden gebruikt. Er wordt nu gebruik gemaakt van de verenigingsingang en de ingang aan de achterzijde. De verbouwing zal tot eind januari duren.


Wat gaan we verbouwen?

Het MFC heeft bij de hoofdingang een verzakking. Dat gaan we verhelpen. Verder passen we in het kader van de horeca wet- en regelgeving de installatie voor de ventilatie van het MFC aan. Daarnaast heeft het bestuur van MFC De Koppellinck gevraagd om twee aanpassingen. Zo komt er een kleine uitbreiding aan de voorzijde van het pand. Ook vraagt het bestuur om een scheiding aan te brengen tussen het horecadeel en de piazza.

 

Aanpassen piazza

De piazza is voor multifunctioneel gebruik. De school gebruikt dit als aula. En het gemeenschapshuis gebruikt dit voor grote activiteiten zoals bijvoorbeeld toneel en bijeenkomsten. De open verbinding met het horecadeel beperkt het gebruik. Dat passen we aan zodat de school en de horeca tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de ruimte.

 

 Omwonenden/gebruikersbrief

 

Entree buiten

schermafbeelding-2021-10-06-om-21-44-15.png

 

Entree binnen met trap

 

Bar

 

Piazza

schermafbeelding-2021-10-06-om-21-45-19.png


Bron: Gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.