Verzilver je tegoedbon voor energiebesparing voor 17 januari

Datum: 07-01-2021


Verzilver je tegoedbon voor energiebesparing voor 17 januari

Eigenaren van woningen die voor 1990 zijn gebouwd en met energielabel B tot en met G kregen begin december 2020 een tegoedbon van € 45,- voor energiebesparing. Deze bon kunnen zij tot zondag 17 januari 2021 inleveren via de webshop van het energieloket van Brabant Woont Slim:
www.brabantwoontslim.nl/tegoedbon.


Producten voor iedere situatie
Met kleine energiebesparende maatregelen kunnen inwoners zelf veel energie, en daarmee CO2, besparen in en rond het huis. Besparen op energie, betekent ook besparen op energiekosten. Met de tegoedbon kunnen inwoners bijvoorbeeld LED-lampen kopen en oude lampen vervangen of tochtstrippen voor minder tocht en meer wooncomfort. Zo worden goede voornemens van januari, groene voornemens.

 

65% verzilverd
Al 65% van de tegoedbonnen is verzilverd. Gemeente Oss is blij met de grote belangstelling voor de actie. ‘Kleine energiebesparende maatregelen zijn een goede eerste stap bij het verduurzamen van de woning. De hoop is dat inwoners na deze actie verder gaan kijken naar hoe ze hun wooncomfort kunnen vergroten en de energierekening kunnen verlagen. En het draagt allemaal bij aan het doel van de gemeente Oss om de CO²-uitstoot terug te dringen,’ zegt Gina Slenders van Brabant Woont Slim.


Inleveren tot 17 januari
De tegoedbon is geldig tot 17 januari 2021. Maar, op = op! Ga dus nu naar de webshop www.brabantwoontslim.nl/tegoedbon en bestel een energiebesparend artikel! Meer inspiratie over welke mogelijkheden er zijn? Kijk op www.ossschakeltdoor.nl.
 
Code kwijt of vergeten
Inwoners die hun code zijn kwijtgeraakt kunnen een mail sturen naar communicatie@brabantwoontslim.nl. Zij krijgen de code opnieuw toegestuurd.


Bron: Gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.