Webinar puberbrein en opvoeding: Help?! Mijn kind wordt puber.

Datum: 13-01-2021


Webinar puberbrein en opvoeding: Help?! Mijn kind wordt puber.

De puberteit staat voor de deur. Dit zorgt met alle onzekerheden van dien, zeker in deze coronatijd, voor een uitdaging. Het is een spannende tijd, zowel voor je kind als voor jullie als ouders. Aan ouders de taak om daar zo goed mogelijk op in te spelen en dat valt niet altijd mee. Wat handvatten en inspiratie om het leven met je puber (nog) leuker en gezelliger te maken zijn vast welkom.


Daarom organiseert Geffen Zorgt samen met de GGD Hart voor Brabant en ONS welzijn het webinar:
 

Help?! Mijn kind wordt puber 

voor ouders van kinderen in de leeftijd van 11 t/m 13 jaar 
Donderdag 4 februari
19.00-19.45 uur 
Aanmelden via deze link 


Hoe werkt het puberbrein? Welk gedrag is normaal voor pubers? Waarom gedragen pubers zich zoals ze doen? Hoe help ik als ouder mijn puber? Heb ik invloed op het gedrag van mijn (onhandelbare) puber? Wat zijn bedreigingen voor een gezonde hersenontwikkeling? Al deze vragen zullen beantwoord worden tijdens dit webinar.  
 
Het webinar zit vol met informatie, voorbeelden en praktische tips die direct in de praktijk toepasbaar zijn. Ook is er ruimte voor jullie vragen en het uitwisselen van ervaringen. Het webinar helpt je bij je ontdekkingstocht naar wat werkt voor jou en voor jouw kind, want elke ouder en elke puber is anders.  
 
*Het webinar is ontwikkeld voor ouders van kinderen in de leeftijd van 11 tot en met 13 jaar. Heeft jouw kind een andere leeftijd, maar sluit je graag aan? Je bent van harte welkom!  
 
Inschrijven 
Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Ook is het mogelijk om het webinar later terug te kijken.  
 
Vragen? 
Vooraf kun je contact opnemen met Evelien Specken (e.specken@ggdhvb.nl) of Bart Hoes (bart.hoes@ons-welzijn.nl).
Inhoudelijke vragen kun je tijdens het webinar stellen via de privé chat die alleen zichtbaar is voor jezelf en de organisatoren.


Bron: Geffen Zorgt, GGD Hart voor Brabant en ONS Welzijn

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.