Werkzaamheden Papendijk Zuid

Datum: 10-05-2020


Werkzaamheden Papendijk Zuid

De komende weken gaat het zuidelijke deel van de Papendijk op de schop, dit is het stuk buiten de bebouwde kom. Deze zal in deze periode gedeeltelijk of volledig afgesloten zijn voor verkeer.  


Wat gaat er gebeuren

Na jaren van onduidelijke voorrangsituaties op het stuk Papendijk tussen de twee rotondes worden de huidige verkeersremmers aangepast. Hierbij worden de palen vervangen voor echte sluizen met duidelijke voorrangsaanduiding. Ook worden de fietsers in deze verkeerssluizen beter beschermd, doordat het autoverkeer, door middel van verhogingen en hagen, worden gescheiden van de rijbaan. Ook verandert de voorrangssituatie van de Weverstraat.

 

Wanneer gaat het gebeuren

Het werk staat gepland om te beginnen na het Hemelvaartsweekend, oftewel vanaf 25 mei. Volgens de planning zal het werk twee weken duren en er wordt een omleidingsroute ingesteld.

 

Heeft u vragen?
Voor vragen over het project kunt u contact opnemen met projectleider, de heer P. van Erp of de opzichter van het werk de heer H. Appelhof. Wij zijn allebei bereikbaar via telefoonnummer 14 0412. Voor vragen over de uitvoering en bereikbaarheid van uw woning of bedrijf kunt u contact opnemen met Aannemingsbedrijf T. v.d. Haterd 073-532 6100.

 

 Tekening Papendijk Zuid

 


Bron: Gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.