Win €15.000,- voor groen in uw wijk

Datum: 15-07-2019


Win €15.000,- voor groen in uw wijk

Praktisch Alles Groen: de leukste dorpen- en wijkenwedstrijd

 

Woon jij in de gemeente Oss en heb je een idee om samen met buurtgenoten, de buurt, de wijk of het dorp waarin je woont nóg mooier, leuker, beter en leefbaarder te maken? Maak dan een ontwerp en doe mee aan de wedstrijd Praktisch Alles Groen!


Met de wedstrijd Praktisch Alles Groen wonnen bewoners en begeleiders van het Elzeneindhuis en wijkraad Ruwaard met het project ‘Slowpad’ zo’n €15.000,-. Een wandelroute met allerlei kleine zijpaden in het groen naar speeltoestellen en insektenhotel is aangelegd.

 

Doe mee

Woon je in een straat, een hof, aan een plein of doorgaande weg? Of in een appartement en heb je alleen een balkon? Dat maakt niet uit! Laat je gedachten gaan over hoe jouw buurt nóg fijner wordt. Kijk naar buiten en boom eens met buurtgenoten over wat jullie zouden willen veranderen in de buurt. Met € 15.000 kun je aan de slag. Dus denk GROOT.

 

Voorbeelden & Inspiratie

Een ontwerp? Dat klinkt ingewikkeld. Maar dat hoeft het niet te zijn. Ga gewoon met buurtgenoten aan de slag over een idee en maak het visueel. Geen zorgen, het uitvoeren van het idee hoef je niet persé zelf te doen. Gemeente Oss helpt mee bij het realiseren van het winnende idee.

 

Meer informatie?

Voor vragen mail gerust naar praktischallesgroen@oss.nl. Dien het ontwerp uiterlijk dinsdag 1 oktober 2019 in. Meer informatie en de voorwaarden staan op www.praktischallesgroen.nl

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.