Zon op je dak

Datum: 01-10-2020


Zon op je dak

Heb je een eigen woning en wil je zonnepanelen? Maar vind je de aankoop daarvan lastig? Geen tijd om je hierin te verdiepen? Of heb je niet het budget? Met het project ‘Zon op je dak’ biedt gemeente Oss een oplossing. 


Gemeente Oss heeft een grote ambitie voor het opwekken van duurzame energie. We willen meer groene stroom opwekken en inwoners helpen hun woning te verduurzamen. Daarom maken we het plaatsen van zonnepanelen in Oss gemakkelijk. Je gaat een overeenkomst aan met gemeente Oss en wij regelen de rest. Heb je er geen budget voor? Dan is het zelfs mogelijk om een lening met lage rente aan te gaan. Wil jij ook bijdragen aan een Duurzaam Oss én besparen op je energiekosten? Kies dan voor zonnepanelen van gemeente Oss.

 

Het gaat om een volledig pakket: van offerteaanvraag tot aan het installeren en 15 jaar onderhoud van de zonnepanelen. Inclusief verzorging van de BTW teruggave, een opbrengstgarantie én een financiële regeling met een gunstig rentepercentage. Kortom, zonder zorgen energie uit de zon op je dak!

 

Meld je aan!

Wil je zonnepanelen op je dak? Vul dan je postcode en huisnummer in op de website https://www.zonopjedak.nu. Daarna kijkt Zon op je Dak of je dak geschikt is en geven we advies over het aantal zonnepanelen voor jouw dak. Je ontvangt een aanbod op maat. Wil je dat we je actief informeren over het project Zon op de dak? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via https://www.zonopjedak.nu/nieuws.

 

Wil je meer informatie? Ga dan naar de website van Zon op je dak.

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.