Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

Hans Hoeben stopt als voorzitter Dorpsraad Geffen

4 januari 2019

Hans Hoeben stopt als voorzitter Dorpsraad Geffen De dorpsraad van Geffen is bij de start van dit nieuwe jaar overvallen door zeer triest nieuws. Voorzitter Hans Hoeben is met onmiddellijke ingang afgetreden als voorzitter van de dorpsraad.

Bij hem is deze week een ongeneeslijke ziekte vastgesteld met een zeer somber vooruitzicht. Hans wil al zijn tijd en energie vanaf nu wijden aan zijn naasten.


Hans Hoeben (62) trad vijf jaar geleden aan als voorzitter van de Geffense dorpsraad. Hij volgde toen Gilbert van de Meulenreek op die tussentijds terugtrad. Onder zijn leiding kreeg de dorpsraad vorm en karakter binnen de structuren van de gemeente Oss. In 2016 werd hij mede daarom verkozen tot Geffenaar van het jaar. Hoeben was eerder actief als bestuurslid van fanfare WIK, voorzitter van de Boerenbruidsparen en lid van de restauratiecommissie voor de Maria Magdalenakerk. Hij werkte tot medio vorig jaar bij Rabobank Nederland.


De dorpsraad beraadt zich op korte termijn op het plotseling wegvallen van de voorzitter. Wij wensen Hans en zijn familie heel veel kracht toe in deze moeilijke periode.


Dorpsraad GeffenGa terug naar het nieuwsoverzicht.