Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Dorpsraad Geffen met burgemeester Buijs en wethouder Peters

De dorpspomp, Geffen

Nieuws

Een overzicht van de meest recente nieuwsberichten:


Gemeente steunt ideeŽn om zorg te verbeteren Oss is een prettige gemeente om te wonen en werken, maar het kan altijd beter...

>> lees meer
Gratis bioscoop voor alle Geffense kids! Gratis bioscoop voor alle Geffense kids! Dankzij de winnaars van Het Beste Idee Van Geffen kunnen alle Geffense jongens en meisjes op zaterdag 16 september lekker film kijken in de sporthal De Geer.

>> lees meer
Weet jij wat een Mantelzorgcompliment is? Weet jij wat een Mantelzorgcompliment is? Ontvang jij mantelzorg en wil je degene daarvoor bedanken? Dan kun je een mantelzorgcompliment aanvragen bij de gemeente. Dit is een cadeaubon van € 50 die je zelf aan jouw mantelzorger geeft.

>> lees meer
Heropening dierenweide Elshof Heropening dierenweide Elshof Dankzij drie enthousiaste bewoners van de Elshof is de dierenweide grondig opgeknapt. Komende zaterdag is de officiële heropening en voor jou de kans om de vernieuwde dierenweide te bekijken.

>> lees meer
Blauwalg aangetroffen in De Wiel Blauwalg aangetroffen in De Wiel Waterschap Aa en Maas heeft blauwalgen aangetroffen in De Wiel te Geffen. Blauwalgen kunnen gezondheidsklachten veroorzaken bij mens en dier. Daarom adviseert het waterschap om contact met water van deze plas te vermijden.

>> lees meer


Nieuwsarchief