Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Dorpsraad Geffen met burgemeester Buijs en wethouder Peters

De dorpspomp, Geffen

Nieuws

Een overzicht van de meest recente nieuwsberichten:


Evaluatie van festival Fatality aan Geffense Plas Evaluatie van festival Fatality aan Geffense Plas
Tijdens de openbare vergadering van de wijkraad Ruwaard op 5 november wordt het afgelopen festival Fatality aan de Geffense Plas geëvalueerd.


>> lees meer
Alleengaandengroep gaat op pad! Alleengaandengroep gaat op pad! Op woensdag 22 augustus zijn wij, de alleengaandengroep, met 25 mensen er een middag uit geweest. Mede dankzij subsidie van de dorpsraad was deze middag mogelijk. Lees verder voor een kort verslag van deze middag.

>> lees meer
Buurkracht, je krijgt er energie van! Buurkracht, je krijgt er energie van! Samen met je buren zonnepanelen regelen? Kom naar de startbijeenkomst!
Kom dan naar de startbijeenkomst op 19 september. Samen met buurtgenoten ga je ontdekken hoe je samen op de ideale manier zonnepanelen kunt regelen.

>> lees meer
Afkoppelen van het regenwater Afkoppelen van het regenwater De gemeente gaat drie straten in Geffen afkoppelen van het rioolstelsel en het regenwater zal ter plaatse terugvloeien naar de (aangepaste) groenstroken en lokaal infitreren in de bodem. 

Het betreft de Lambertusstraat, Elzendreef en een gedeelte van de Leiweg. Werkzaamheden zullen in week 37 starten. Aanwonenden ontvangen een informatiebrief.

>> lees meer
Uitnodiging bijeenkomst Landschapsplan Geffen  Oss Uitnodiging bijeenkomst Landschapsplan Geffen Oss De afgelopen jaren is er door de gemeente een Groenfonds opgetuigd. Mensen die in het buitengebied een kavel hebben gekocht, hebben ook een bepaald bedrag in het fonds gestort. De gelden in dit fonds dienen dit jaar nog te worden besteed.
Hiervoor is vorig jaar een werkgroep in het leven geroepen en zij zullen dinsdag 4 september om 19.00 uur in De Koppellinck de stand van zaken en hun plannen presenteren. Alle belanghebbenden en geïnteresseerden zijn bij deze van harte welkom.

>> lees meer


Nieuwsarchief