Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Dorpsraad Geffen met burgemeester Buijs en wethouder Peters

De dorpspomp, Geffen

Nieuws

Een overzicht van de meest recente nieuwsberichten:


Kunstkring verfraait Geffense koe Kunstkring verfraait Geffense koe
Enkele leden van de Kunstkring Geffen hebben onlangs de koe in de schutskooi in de Elst grondig gereinigd en omgetoverd in een lakenvelder. 


>> lees meer
PERSBERICHT: Tegel eruit, plant erin PERSBERICHT: Tegel eruit, plant erin Heb je veel tegels in je tuin liggen en wil je helpen om de gemeente Oss groener te maken? Dan heb je nu de kans om een eerste stap te zetten. Lever zaterdag 23 juni een tegel in en je krijgt van ons een gratis plant! Waarom? Een groene omgeving is beter voor mens en dier.

>> lees meer
UPDATE openbare vergadering 18 juni UPDATE openbare vergadering 18 juni Met betrekking tot het agendapunt “Informatie inzake proces horecatent/kermis: toelichting door gemeente” moeten we helaas melden dat er niemand van de afdeling “evenementenvergunningen” aanwezig zal zijn op de openbare vergadering. 

>> lees meer
Geffen is weer een beetje mooier (VIDEO) Geffen is weer een beetje mooier (VIDEO) Dankzij een mooi buurtinitiatief is er zaterdag 5 mei een mozaïktafel geopend door bewoners van het nieuwe centrumplan.

>> lees meer
Hugo van der Zande Hugo van der Zande Hallo,
Voor mij begint alweer de tweede periode als dorpsraadlid voor ons Geffen. De eerste periode is goed bevallen en daarom zet ik me graag weer in voor een leefbare omgeving. In de afgelopen jaren hebben we als dorpsraad geprobeerd op verschillende vlakken het dorp mooier en leuker te maken voor alle inwoners. We hebben ideeën geïnitieerd en er is veel op ons afgekomen.

>> lees meer


Nieuwsarchief