Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

Nieuws

Een overzicht van de meest recente nieuwsberichten:


Schouw dorpshart Schouw dorpshart Alweer een aantal jaren hoort Geffen bij de gemeente Oss. Dat betekent dat het gemeentehuis op het dorpsplein zijn functie heeft verloren. Binnenkort starten we met de eerste schetsen voor het dorpsplein van Geffen en u kunt hierover meedenken! 
De ontwerpers willen graag weten wat er voor de diverse belanghebbenden speelt en alles zo goed mogelijk voorbereiden. U kunt ons daar bij helpen. Direct belanghebbenden nodigen we van harte uit voor een ‘schouw’ (Dit is een wandeling door het plangebied) op woensdag 20 maart van 10.00-12.00 uur. De schouw begint op het dorpsplein. Deze schouw geeft aan de ontwerpers informatie voor het eerste dorpsgesprek van 27 maart waar alle Geffenaren van harte welkom zijn. 
Wilt u meelopen? U kunt zich aanmelden vóór 18 maart bij Anne Zaadnoordijk, mail A.Zaadnoordijk@oss.nl of bel 14 0412.

>> lees meer
Uitdunning bomen in De Rosmolen en De Wisboom Uitdunning bomen in De Rosmolen en De Wisboom De afgelopen jaren heeft de gemeente diverse meldingen ontvangen over het feit dat de volwassen berkenbomen in ‘De Rosmolen’ en in ‘De Wisboom’ voor een bepaalde mate van overlast zorgen. Met name schaduwvorming en bladafval worden hierbij benoemd. 

>> lees meer
Denk en praat mee over ons dorpshart Denk en praat mee over ons dorpshart Geffen hoort alweer een aantal jaren bij de gemeente Oss. Dat betekent dat het gemeentehuis op het dorpsplein zijn functie heeft verloren. Graag willen we een nieuwe bestemming voor het gemeentehuis. Het dorpsplein betrekken we ook in de plannen. Wat zijn uw wensen en ideeën daarover?
Denk en praat mee! We nodigen u van harte uit voor het eerste dorpsgesprek op woensdag 27 maart om 19.30 uur in MFC De Koppellinck.

>> lees meer
KLIMOPknapdag 23 maart KLIMOPknapdag 23 maart Het werk in speeltuin de Klimop is bijna klaar. De speeltoestellen zijn geplaatst, het straatwerk is aangepast en de zandbak is gevuld. Maar er zijn nog enkele werkzaamheden die we samen met de buurt en andere betrokken Geffenaren willen afronden. Dit gaan we doen op zaterdag 23 maart!
Dus komt u ons helpen met de laatste loodjes?

>> lees meer
Landelijke opschoondag Landelijke opschoondag Op deze dag wordt er in het hele land zwerfvuil opgeruimd en uiteraard ook in de gemeente Oss.


>> lees meer


Nieuwsarchief