Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Dorpsraad Geffen met burgemeester Buijs en wethouder Peters

De dorpspomp, Geffen

Nieuws

Een overzicht van de meest recente nieuwsberichten:


Wat vind jij dat het nieuwe college moet gaan doen? Wat vind jij dat het nieuwe college moet gaan doen? Gemeente Oss zoekt nieuwe leden voor het digitaal burgerpanel. Inwoners die graag hun mening geven over bijvoorbeeld de parkeertarieven of afvalinzameling.

>> lees meer
PERSBERICHT: werkgroep glasvezelkabel doet oproep! PERSBERICHT: werkgroep glasvezelkabel doet oproep!
Waarom wel of geen glasvezel? Weet u het nog niet? Of wilt u het wel maar heeft u geen flauw idee wat er mogelijk is. Of wilt u juist specifieke informatie. Dat kan! Loop op een inloopavond dan even binnen.


>> lees meer
Oproep: stop met rotzooi in oranje kliko Oproep: stop met rotzooi in oranje kliko Dorpsraad Geffen werd onlangs opgeschrikt door het bericht dat de gemeente Oss voornemens is de oranje kliko voor plastic, metaal en drankkartons (pmd) uit de kom van Geffen terug te halen. 

>> lees meer
Dorpsraad neemt afscheid van Christel en Piet Dorpsraad neemt afscheid van Christel en Piet Tijdens de laatste vergadering van de huidige Dorpsraad Geffen werd er officieel afscheid genomen van Christel Willemse en Piet van de Wetering. 

>> lees meer
Geffen in Cijfers Geffen in Cijfers Benieuwd hoeveel gezinnen Geffen telt? Hoeveel banen er zijn? Of hoeveel incidenten er zijn geweest? Op één A4 vind je alle statistieken over Geffen van 2017. Interessant!

>> lees meer


Nieuwsarchief