Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Dorpsraad Geffen met burgemeester Buijs en wethouder Peters

De dorpspomp, Geffen

Nieuws

Een overzicht van de meest recente nieuwsberichten:


Praktisch alles Groen Praktisch alles Groen
Kom, zet die groene bril op en bedenk een fantastisch en creatief verbeteridee voor ons dorp! De kans om zelf mee te denken over het groen in jouw wijk!
De 1e prijs is een voucher van 15.000 euro, te besteden aan jullie groene idee. De 2e prijs is 10.000 euro.


>> lees meer
We are Food Picknick We are Food Picknick Iedereen is zaterdag 14 juli van harte welkom op de We Are Food picknick. Deze is van 15 tot 18 uur in het mooie Arboretum in Geffen. Er zijn gezellige kraampjes waar (h)eerlijke streekproducten te koop zijn. 

>> lees meer
Kermistent naar de Dorpstraat Kermistent naar de Dorpstraat De afgelopen jaren is het erg lastig gebleken om een geschikte locatie te vinden voor de feesttent tijdens de kermis. 

>> lees meer
Update kermistent Update kermistent De locatie voor de feesttent is ook dit jaar een punt van discussie. De voorgestelde locatie, Raadhuisstraat en Harrie Schouten straat, stuitten op veel kritiek van omwonenden. En de gebrekkige communicatie en duidelijkheid vanuit de gemeente hielpen het proces ook niet.

>> lees meer
Wethouder krijgt gemeentehuis in handen Wethouder krijgt gemeentehuis in handen Tijdens de vergadering van de gemeenteraad heeft Dorpsraad Geffen nogmaals aandacht gevraagd voor het gemeentehuis en het plein.

>> lees meer


Nieuwsarchief