Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Dorpsraad Geffen met burgemeester Buijs en wethouder Peters

De dorpspomp, Geffen

Nieuws

Een overzicht van de meest recente nieuwsberichten:


Fiets verlicht! Fiets verlicht! We zien heel veel fietsers (en helaas vooral jeugd) die hun verlichting niet aanzetten. Vaak beseft diegene niet hoe kwetsbaar hij is. Daarom heeft de Dorpsraad samen met de fietsenzaken van Geffen, De Meulenreek en Tonny Jansen, de fietsverlichting gecontroleerd op donderdag 15 november op de parkeerplaats van voetbalvereniging Nooit Gedacht. 

>> lees meer
Start nieuwbouw voor scouting, gilde en jeugdvakantiewerk Start nieuwbouw voor scouting, gilde en jeugdvakantiewerk Zaterdag 10 november was de officiële start van de nieuwbouw voor scouting Geffen, Sint Joris gilde Geffen en stichting jeugdvakantiewerk. Na een jarenlange voorbereiding voor deze plannen is dan nu toch het moment daar. Aan de Kerkesteeg zal het nieuwe onderkomen verrijzen.

>> lees meer
Plannen 'Praktisch alles Groen' wedstrijd Plannen 'Praktisch alles Groen' wedstrijd Enkele maanden geleden werd er door de gemeente een wedstrijd uitgeschreven voor het vergroenen van buurt of dorp. Vanuit Geffen waren er twee inzendingen, bleek op de uitreiking. Het plan 'De groene long' van de hand van Jan van Vucht en Chrisjan van Dinther ging er met de tweede prijs vandoor. Maar met de kanttekening dat ze de bedenkers, de bewoners van de Wilgenstraat, van het ander plan 'De groene Geer' toch zeker moeten betrekken in de plannen.  

>> lees meer
Speeltuin de Klimop: Update Speeltuin de Klimop: Update Het houten speeltoestel in de Klimop is dit jaar afgekeurd en vervanging was de oplossing. Een groep enthousiaste buurtbewoners is samen met de gebiedsbeheerder Pascal Peters en de dorpsraad aan de slag gegaan. En nu willen we graag de gemaakte plannen presenteren!

>> lees meer
Dorpsraad gaat voor veilig! Dorpsraad gaat voor veilig! De klok is verzet, de avonden worden langer en het is vroeg donker. Dorpsraad Geffen vindt dit een goede reden om twee acties te organiseren op het gebied van veiligheid.

>> lees meer


Nieuwsarchief