Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Dorpsraad Geffen met burgemeester Buijs en wethouder Peters

De dorpspomp, Geffen

Nieuws

Een overzicht van de meest recente nieuwsberichten:


Geffenaren maken Geffenaren bewust Geffenaren maken Geffenaren bewust Op initiatief van Dorpsraad Geffen is een groepje bewoners de Verlengde de Run en omliggende straten ingetrokken om bewoners bewust te maken van veiligheid in en om hun huis, het zogenaamde Donkere Dagen Offensief.

>> lees meer
Verslag eerste openbare vergadering vanaf nu online Verslag eerste openbare vergadering vanaf nu online Komst voetpad einde Veldstraat, speeltuin de Buitelhof heropend en inwoners creëren eigen kunstproject. Lees het volledige verslag hier..

>> lees meer
Dorpsraad Geffen iets voor jou? Dorpsraad Geffen iets voor jou? Als dorpsraadslid benader, activeer en motiveer je andere Geffenaren om samen ideeën en plannen waar te maken.

>> lees meer
Dorpsbewoners trekken de Verlengde de Run in Dorpsbewoners trekken de Verlengde de Run in De meeste inbraken in Nederland worden gepleegd door gelegenheidsinbrekers. De naam zegt het al maar dit zijn criminelen die bij huizen inbreken waar de gelegenheid zich voor doet.

>> lees meer
Video: terugblik 2017 door de ogen van de dorpsraad Net als voorgaande jaren is er een video gemaakt waarin een korte impressie wordt gegeven van het afgelopen jaar..

>> lees meer


Nieuwsarchief