Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

Nieuws

Een overzicht van de meest recente nieuwsberichten:


Koninklijke onderscheiding Hans Hoeben Koninklijke onderscheiding Hans Hoeben Zaterdag 19 januari is onze voorzitter Hans Hoeben geridderd in de Orde van Oranje Nassau. 

>> lees meer
Hans Hoeben stopt als voorzitter Dorpsraad Geffen Hans Hoeben stopt als voorzitter Dorpsraad Geffen De dorpsraad van Geffen is bij de start van dit nieuwe jaar overvallen door zeer triest nieuws. Voorzitter Hans Hoeben is met onmiddellijke ingang afgetreden als voorzitter van de dorpsraad.

>> lees meer
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Wil je niet elke dag weer op de website kijken of er nieuws is? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!..

>> lees meer
Jong Geffens Talent in jouw vereniging? Jong Geffens Talent in jouw vereniging? De Stamtafel houdt op 20 januari haar 500ste editie. Het wordt een speciale stamtafel waarbij terug en vooruit wordt gekeken. Ook wordt de verkiezing Jong Geffens Talent geïntroduceerd. Daarom deze oproep voor alle verenigingen...

>> lees meer
Aandachtswethouder Johan v/d Schoot en kernteam Aandachtswethouder Johan v/d Schoot en kernteam Aanstaande maandag heeft de dorpsraad wederom een openbare vergadering. Op deze avond zal onze aandachtswethouder Johan v/d Schoot aanschuiven, om met ons de vijf speerpunten voor Geffen te bespreken. 

>> lees meer


Nieuwsarchief