Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

Nieuwe regiomanager aan de slag met De Heegt

3 april 2019

Wat gaat er met zorgcentrum De Heegt in Geffen gebeuren? Dat vragen veel inwoners zich al jaren af. De voorgenomen renovatie werd vijf jaar geleden 'on hold' gezet. Sindsdien wordt er veel gespeculeerd over een vervolg, maar veel helderheid werd er nooit verschaft door BrabantZorg. 

Inmiddels is er een nieuwe regiomanager aangetreden die De Heegt in haar portefeuille heeft. Esther de Leeuw van Weenen presenteert zich tijdens de openbare vergadering van de dorpsraad Geffen op maandag 15 april. Zij zal vertellen wat de plannen van BrabantZorg met De Heegt zijn. Die blijken inmiddels behoorlijk concreet. Daarnaast lanceerde zij tijdens het eerste dorpsgesprek over het nieuwe Dorpshart van Geffen het idee om het restaurant van BrabantZorg in de plannen te integreren. Doel is on de integratie van ouderen en andere inwoners van Geffen te bevorderen. Allicht geeft ze hierover een toelichting tijdens de bijeenkomst op 15 april.
Belangstellenden voor deze presentatie zijn welkom in De Koppellinck. De vergadering van de dorpsraad vangt om 20.00 uur aan.


Ga terug naar het nieuwsoverzicht.