Tekst kleiner
Tekst kleiner
Tekst groter
Tekst groter

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

Luchtfoto van Geffen (foto: Gilbert van de Meulenreek)

Drukte in de Dorpstraat tijdens Effe noar Geffe

De Zeldenrust, Geffen (foto: Rien van Wanrooij)

De dorpspomp, Geffen

Schouw dorpshart

12 maart 2019

Schouw dorpshart Alweer een aantal jaren hoort Geffen bij de gemeente Oss. Dat betekent dat het gemeentehuis op het dorpsplein zijn functie heeft verloren. Binnenkort starten we met de eerste schetsen voor het dorpsplein van Geffen en u kunt hierover meedenken! 
De ontwerpers willen graag weten wat er voor de diverse belanghebbenden speelt en alles zo goed mogelijk voorbereiden. U kunt ons daar bij helpen. Direct belanghebbenden nodigen we van harte uit voor een ‘schouw’ (Dit is een wandeling door het plangebied) op woensdag 20 maart van 10.00-12.00 uur. De schouw begint op het dorpsplein. Deze schouw geeft aan de ontwerpers informatie voor het eerste dorpsgesprek van 27 maart waar alle Geffenaren van harte welkom zijn. 
Wilt u meelopen? U kunt zich aanmelden vóór 18 maart bij Anne Zaadnoordijk, mail A.Zaadnoordijk@oss.nl of bel 14 0412.

Wat vindt u belangrijk?

We willen u vragen om vooraf aan de schouw alvast na te denken over wat u belangrijk vindt voor het dorpsplein. Hieronder leest u wat we gaan doen: 


Dorpsgesprekken en interactieve website

De komende maanden organiseren we drie dorpsgesprekken waarbij inwoners uit Geffen kunnen meedenken. Het eerste dorpsgesprek is op 27 maart. En we hebben een speciale website gemaakt voor het ontwikkelen van het plan voor Dorpshart Geffen. Op deze website staat alles wat in de dorpsgesprekken is besproken. Daarop kunt u uw wensen en ideeën plaatsen. Op deze manier kan iedereen meedoen, ook in de weken na de dorpsgesprekken. De website zal vanaf 27 maart actief zijn.


Projectgroep en Dorpsraad Geffen

Vanuit de gemeente Oss is een projectgroep voor Dorpshart Geffen opgestart. Anne Zaadnoordijk is de projectleider vanuit de gemeente. Het ontwerp wordt gemaakt en begeleid door het ontwerpbureau LOS stadomland uit Vught. Gemeente Oss en Dorpsraad Geffen werken voor het ontwikkelen van het plan nauw samen. Ga terug naar het nieuwsoverzicht.