Digitale thema avond Wonen in Geffen

Datum: 16-12-2021


Digitale thema avond Wonen in Geffen

Woensdag 22 december om 19.30 uur, organiseren gemeente Oss en dorpsraad Geffen een thema avond over Wonen in Geffen. De bijeenkomst is, i.v.m. de huidige Corona-maatregelen digitaal en vervangt de geannuleerde bijeenkomst die op 17 november zou plaatsvinden in de Koppellinck.

 

Ga naar de website www.oss.nl/woneningeffen om deel te nemen.

 


Hoe kun je de bijeenkomst volgen op 22 december om 19.30 uur?

 

•           Ga naar de website www.oss.nl/woneningeffen  

•           Via de video op deze website kunt u de bijeenkomst bekijken

•           Een vraag stellen kan door een WhatsApp-bericht te sturen naar het telefoonnummer dat tijdens de uitzending te zien is

 

Wij informeren je graag over de volgende onderwerpen:

 

Welk woonbeleid hanteert gemeente Oss en wat betekent dit in Geffen?
Programmamanager Wonen T. Thissen kijkt terug: wat is er in de periode 2015-2021 in Geffen is gebeurd op het gebied van woningbouw? Maar hij kijkt vooral vooruit; wat komt eraan, welke doelen heeft de gemeente met het woonbeleid en wat merkt Geffen daarvan?  


Informatie over ’t Veld
Projectleider A. Zaadnoordijk informeert u over de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk ’t Veld. Deze wijk ligt tussen de Veldstraat en de Heesterseweg in Geffen. Het is de bedoeling om daar ongeveer 250 woningen in verschillende prijsklassen te bouwen. We gaan in op het stedenbouwkundig plan, de voorlopige verkaveling en de verdere planning.

  

Heb je vragen?

Je kunt tijdens de bijeenkomst, live vragen stellen via WhatsApp. Deze beantwoorden we na een aantal korte presentaties. Aanmelden voor de digitale bijeenkomst is niet nodig. Op de website kun je direct kijken naar de live video uitzending met daarin de presentatie en de behandeling van vragen. Heb je op voorhand al een vraag? Deze kun je stellen via info@dorpsraadgeffen.nl 

 

Sluit je ook aan, bij de digitale bijeenkomst met thema ‘Wonen in Geffen’? Zorg dan dat je op tijd op de webpagina klikt, we starten om 19:30u!


Bron: Gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.