Eindverslag inloopavond Dorpshart nu online

Datum: 10-11-2020


Eindverslag inloopavond Dorpshart nu online

Op donderdag 8 oktober jl. organiseerde Van Wanrooij Projectontwikkeling BV een inloopavond voor de herontwikkeling van het voormalige gemeentehuis gelegen aan het Dorpsplein en de Raadhuisstraat in Geffen. De avond vond in twee opeenvolgende sessies plaats in MFC de Koppellinck te Geffen.


Het ontwerp van de nieuwe woningen en appartementen is aan de hand van informatiepanelen toegelicht. Een ieder is daarbij in de gelegenheid gesteld om in gesprek te gaan met medewerkers van Van Wanrooij en de architect. Ter beantwoording van vragen over de herinrichting van het Dorpsplein was mevrouw A. Zaadnoordijk namens de gemeente Oss aanwezig. Bezoekers van de inloopavond konden daarnaast schriftelijk reageren op het plan, door het invullen van een vragenformulier. Tevens is via de website https://dorpshartgeffen.losstadomland.nl/ een digitaal antwoordformulier beschikbaar gesteld (tot 22 oktober jl.).

 

Het verslag van deze inloopavond, gemaakt door Van Wanrooij Projectontwikkeling BV is nu online beschikbaar. In het verslag staan ook de vragen -inclusief antwoorden- die gesteld zijn tijdens de inloopavond.

 

Bekijk hier het verslag: Inloopavond Dorpshart Geffen

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.