Gemeente Oss zet haar afvalhelden in het zonnetje

Datum: 07-03-2024


Gemeente Oss zet haar afvalhelden in het zonnetje

Van 4 tot en met 10 maart is het de landelijke Week van de Afvalhelden. In deze week zetten we onze afvalhelden in het zonnetje omdat ze van onschatbare waarde zijn voor de gemeente. Deze toegewijde mannen, vrouwen en kinderen dragen bij aan het schoonhouden van de straten van gemeente Oss. Het is een mooi moment om even stil te staan en te laten zien dat we ze waarderen. De Week van de Afvalhelden is een initiatief van verschillende brancheorganisaties die zich bezighouden met afval, reiniging, transport en verwerking.


Hoe kun jij de afvalhelden bedanken?
Onze afvalhelden zetten zich dagelijks in voor een schone leefomgeving. Een klein gebaar wordt erg gewaardeerd. Denk aan een opgestoken duim of laat een digitaal berichtje achter op onze socialemediakanalen. Want een ding is zeker; zonder hen wordt het een zooitje.  

 

Gemeente Oss is trots op haar afvalhelden
Van onze chauffeurs en beladers tot de medewerkers op het Duurzaamheidsplein, van vrijwilligers die zwerfafval opruimen tot onze MikMakkers. Iedereen die meewerkt om de gemeente schoon te houden, verdient onze lof. Bij gemeente Oss werken veel afvalhelden die iedere dag bezig zijn met het inzamelen en verwerken van grondstoffen. Op die manier helpen ze mee aan het hergebruiken van materialen om nieuwe producten van te maken.

Laten we samen al onze afvalhelden erkennen en waarderen voor hun onvermoeibare inzet voor een schone leefomgeving. 


Bron: gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.