MikMak wint publieksprijs Awards voor Duurzaamheid

Datum: 14-12-2023


MikMak wint publieksprijs Awards voor Duurzaamheid

De winnaar van de publieksprijs voor de Awards voor Duurzaamheid is gewonnen door de MikMakkers en daar zijn we als gemeente natuurlijk supertrots op! MikMak behaalde de meeste stemmen in zowel de provincie Noord-Brabant als landelijk. Naast deze mooie prijs, maken we ook nog kans om de landelijke Vakjury Award in de wacht te slepen. De onthulling hiervan is op maandag 22 januari tijdens de uitreiking van de Awards.


Wat is MikMak?
MikMak is een bruisende club voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Ze ruimen zwerfafval op en houden zo hun buurt schoon. Er zijn al bijna drieduizend kinderen lid van MikMak. En doordat ze vaak met vriendjes en vriendinnetjes in actie zijn, is de club eigenlijk nog veel groter. Samen maken ze echt een verschil!

 

MikMakkers gaan voor een schone wereld!
En daar hoort een goede uitrusting bij. Daarom krijgen MikMakkers een cool starterspakket met opruimmaterialen, zoals een afvalknijper, emmer en veiligheidshesje. Ook ontvangen ze vier keer per jaar een clubblad. Hierin lezen (en leren) ze van alles over zwerfafval, maar ook over afval in het algemeen, recycling en hergebruik.


Bedankt voor het stemmen
We zijn ontzettend blij met het winnen van de Award en heel trots op de kleine en grote MikMakkers. We willen dan ook iedereen hartelijk danken voor het stemmen. Winnen is leuk, maar we vinden het nóg leuker dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan een schonere wereld op welke manier dan ook. Deze prijs is dan ook voor iedereen die daaraan meewerkt.


Bron: gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.