Over Mentale Gezondheid

Datum: 07-03-2024


Over Mentale Gezondheid

Praten over hoe je je voelt of je uitspreken over een somber gemoed is niet (voor iedereen) zo gemakkelijk. Hoe je je voelt, mentale gezondheid, is zeker zo belangrijk als je lichamelijke gezondheid. De ontmoeting van 25 maart staat daarom in het teken van Goal 3: goede gezondheid en welzijn. Mentale gezondheid als thema in de Osse samenleving zal specifiek aandacht krijgen.


We “trappen” af met Wethouder Thijs van Kessel over dit onderwerp. De voorzitter van de Osse Jongerenraad, Midas Zuiddam, gaat in op de mentale gezondheid van de jongeren en zal jullie om input vragen. Vanuit de GGZ legt Oscar Boerboom de Osse problematiek aan ons voor zodat wij samen meer concreet bewustzijn krijgen rondom dit thema. Het SEC (Sport Expertise Centrum) bespreekt het belang van sport, beweging en spel voor wat betreft mentale gezondheid. Heb jij ideeën over hoe we dit onderwerp meer aandacht kunnen geven in Oss of hoe wij concreet kunnen helpen?
 
Het belooft weer een interessante bijeenkomst te worden waarbij ieders bijdrage erg op prijs wordt gesteld. Tijdens onze ontmoetingen ontstaan nieuwe contacten, worden verbindingen gemaakt die er eerder niet waren en deelt iedereen de eigen expertise en netwerken. En dat is zeer waardevol.
 
Immers: een betere wereld begint bij Oss zelf! En dat kunnen we alleen samen.
 
We hopen je te mogen ontmoeten op 25 maart 2024 in de Groene Engel aan de Kruisstraat in Oss. Inloop is vanaf 17.00 uur, start programma om 17.30 uur en we sluiten af rond 20.30 uur. Voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Klik hier om je aan te melden


Bron: gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.