Speciale voorstelling voor vrijwilligers

Datum: 14-11-2023


Speciale voorstelling voor vrijwilligers

Ben jij een vrijwilliger in de gemeente Oss? Superfijn! Om jou te bedanken, willen wij jou op vrijdag 8 december 2023 in het zonnetje zetten met een Bedankavond voor Vrijwilligers in Theater de Lievekamp. Kom genieten van een gezellig en verzorgd avondje uit!


The Bluebettes met ‘Toen was geluk…’
De avond start om 19.30 met een kopje koffie of thee. Om 20.15 begint de voorstelling van The Bluebettes met ‘Toen was geluk…’.  Vijf vrouwen met een flinke dosis energie, humor, gitaar, piano, drums en bas zetten een te gekke show neer. Je kunt uit volle borst meezingen met de bekende liedjes uit de jaren 40 tot en met de jaren 60. De avond sluiten we af met een hapje en drankje tot ongeveer 23.00 uur.

 

Wil jij je aanmelden?

Leuk! Ben je vrijwilliger bij een organisatie of vereniging uit de gemeente Oss? Dan kun je vanaf 7 november maximaal 2 kaarten per persoon aanvragen. De kaarten zijn gratis. Kijk op www.lievekamp.nl/bedankavond-vrijwilligers. Bij teveel aanvragen komt er een wachtlijst. Ben je verhinderd? Laat het ons weten dan kunnen we jouw kaartje weer aan iemand anders geven.

 

Rolstoel of slecht ter been

Zit je in een rolstoel of ben je slecht ter been? Bel of mail dan met de Lievekamp, 0412 - 66 76 76 of kaartverkoop@lievekamp.nl. Medewerkers kijken graag met jou mee voor een goede plek.


Bron: gemeente Oss

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

Deze website wil gebruik maken van cookies.